Er zijn heel wat boten die je een tocht naar Dalyan aanbieden, die van ons had 3 platforms, later op de dag stap je over in kleinere bootjes. Na een zwemstop in een baai vaar je met kleinere bootjes naar het schildpaddeneiland, de schildpadden worden er gelokt met krabben aan een lijn. De schildpadden die daardoor gelokt worden zijn niet de Caretta schildpadden waar volop publiciteit voor gemaakt wordt, die bezoeken het eiland enkel 's nachts om hun eieren te leggen. Helaas is het mij zelfs niet gelukt om van de sterk gelijkende soort een foto te maken, ze waren niet bepaald massaal aanwezig.

Onderweg naar Dalyan

Wat niet ontbreekt op zo'n boottocht is uiteraard een zwemstop.

Foto's

Schildpaddeneiland

Het schildpaddeneiland is deels natuurgebied en deels voor de toeristen, daar kan je op het strand lekker zonnen en in de zee zwemmen.

Foto's

Modderbaden

De modderkuur is toch wel even een ervaring, uiteraard puur commercieel maar toch leuk! Je hoort dit te doen in 3 stappen: Je wrijft je in met de modder en laat het goed drogen in de zon Je gaat naar de douches en spoelt de modder goed af Dan ga je naar het warme zwavelbad met een temperatuur van 39 graden, het heeft wel een geurtje maar is zeer goed voor de huid Je zal het merken, vrouwen gaan er 10 jaar jonger door uitzien en bij de mannen stimuleert het de potentie, 's avonds gegarandeerd 4 keer...

Foto's