Onze vakantie duurde 12 dagen en we hebben er al die tijd gelogeerd in Hotel Hermes. Dit is een vrij klein hotel met slechts een paar verdiepingen maar het is er wel in orde. Wat voor mij persoonlijk als een klein ongemak beschouwd werd was namelijk het gebrek aan een stopcontact in de badkamer. Ik had dit nodig voor mijn elektrisch scheerapparaat, het werd dus scheren in de slaapkamer. Ik had onlangs een nieuw scheerapparaat gekocht maar vond het niet nodig om een oplaadbaar aan te kopen, maar dat zou deze keer wel nuttig geweest zijn uiteraard!

Foto's

Het is er heel rustig

Dit hotel straalt een rust uit als geen ander, er is dan ook geen animatie voorzien. Vooral 's morgens tijdens het ontbijt valt dit op, je hoort er elke morgen een soort lounge en new-age muziek.

Buffet

Op het internet kan je reacties lezen van mensen die niet tevreden zijn met het buffet, te weinig keuze volgens sommigen. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Alles is er wat je nodig hebt maar er is wel weinig afwisseling, steeds hetzelfde brood, yoghourt, ... na twee weken kan dit misschien wel een beetje tegensteken.

Foto's

De promokamers

Je kan op het internet verschillende commentaren vinden over de zogenaamde promokamers. Die krijg je toegewezen als de normale kamers volzet zijn. De promokamers zijn gelegen aan de overkant van de straat, ik ben er niet binnen gaan kijken en kan dus enkel oordelen over de buitenkant van dit verblijf. In de tuin staan een paar palmboompjes en vooral veel onkruid, ook een kapotte auto stond er 2 weken gestationeerd. Ik had de indruk dat dit deel van het hotel nog niet afgewerkt is, en ze het blijkbaar ook niet meteen van plan zijn.

Foto's

Hotel Rose Bay

Naar dit hotel word je verwezen als echt alles vol zit, dus ook als de promokamers overboekt zijn. Het ziet er wel een degelijk hotel uit.

Foto