Oisterwijk, de parel in't groen, daar ga je naar toe voor de natuur. Meerbepaald de Oisterwijkse vennen. Het is een stad en de hoofdplaats van de gemeente Oisterwijk in Noord-Branbant met een goeie 20.000 inwoners. Het zou ook een van de mooiste dorpen in Nederland zijn. Al hebben wij daar eigenlijk niets van gemerkt (in november). Maar waarschijnlijk is het er wel mooi en gezellig in de zomer.

We gingen er dus naartoe om te gaan wandelen in de Oisterwijkse vennen. Heel mooie natuur!

Fletcher hotel te Oisterwijk

De kamers van het hotel waren stoffig. Schimmel in de badkamer en het vuilbakje was niet leeggemaakt. De kuisploeg daar stelt echt niet veel voor. Het regent klachten over de kamers als je de beoordelingen leest op het internet. 

Maar, behalve de kamers, valt het hotel wel mee. Ontbijt was in orde en ook over het restaurant waren we best tevreden. En het heeft zeker een topligging als je wil gaan wandelen in de vennen! Dat hebben we dan ook gedaan. Met een aantal rustpauzes op de wandelingen waar je kan eten en drinken. Heb daar mijn eerste warme chocolademelk met rhum gedronken. Best wel een meerwaarde.