Restaurant hotel Lapad

Hotel Lapad heeft s'avonds ook een restaurant dat toegankelijk is voor iedereen (dus ook als je niet logeert in het hotel), dit gedeelte is buiten vlak naast het zwembad. Wil je gebruik maken van uw all-in formule dan zit men binnen. De chef van dit hotel tovert s'avonds voor de restaurantgasten echt wel heerlijk maaltijden tevoorschijn die van een hoog niveau zijn.

Foto

Konavoka, traditioneel familierestaurant sinds 1966.

Opgevulde inktvis met hesp en kalkoen tropical (met ananas en kaas). Oubollige kok die absoluut geen verfijning toevoegt aan zijn traditionele gerechten en nog eens een slonzige bediening ook, de gerechten smaken minder goed dan ze er uit zien. Wel redelijk gezellig zitten in een eveneens ouderwets interieur. Het eten is zijn prijs absoluut niet waard!

Foto's

Restaurant Mozart

Bediening en kwaliteit van het eten is ok maar de prijs is er veel te hoog. Als toerist word je er eigenlijk gewoon uitgebuit.

Foto's

Restaurant Agora

Dit restaurant is vebonden aan een hotel en is gelegen vlak aan de promenade in Dubrovnik. We hadden er beide Steak Tuna (tonijn) besteld. De prijs was heel betaalbaar en het werd redelijk snel geserveerd. De smaak was echter zeer matig. De kwaliteit van het eten was ronduit slecht, nog dezelfde avond hadden Cindy en ik lopende diarree, daar had ik op reis nog nooit last van gehad maar dit restaurant kreeg dit na enkele uren prima voor elkaar!

Algemeen

Het hoeft zeker niet duur te zijn om lekker eten. Soms moet je wel een side-dish erbij bestellen als je niet enkel vlees of vis wil zonder groenten of aardappelen.

Foto